۶ پاسخ

هرشیری که به بچه بیوفته وخوب بخوره خوبه حتی اگه ارزون ترین شیرخشک باشه

اره خوبه به دختر من که میسازه

بستگی داره به بچه بسازه تپلش کنه یا نه، برای پسر من که از اول شیرخشک خورد ببلاک گرفتم ماههای اول خوب بود ولی بعدش وزن نگرفت، دکتر گیگوز پیشنهاد داد زبر بود و درشت من ندادم و الان پشیمونم، الان دوماهه نان میدم

سلام،عزیزم بایدبه بچت بسازه،برا دخترم استفاده کردم اصلا راضی نبودم،الان نان ۲ میدم

شير تروويتال بده عاليه برا وزن گيري

من قبلا میدادم به پسرم. خوب بود میگفتن چرب تراز شیر های دیگه هست.الان ولی نمیدونم به دخترم شیر بیومیل میدم