۷ پاسخ

به نظرم اصلا شیر خشک نده خواهر م من شیر خیلی کم بود اینقدر داد شیر زیاد شد

انشالله نمیکنه منم پسرم سه ماهشه کمکی هم میدم

عیبی نداره .... اولشه جون میگیری کم کم شیرت زیاد میشه خیلیا بعدزایمان شیرزیادی نداره سینه شون به مرور زمان خوب میشن .... ادامه بده شیر دادنتو متوقف نکن زیادمیشه شیرت

پسرمن درست ۲ماهگی ول کرد دیگه نخوردشیرمو

از کجا میفهمی سیر نمیشه؟شبا بهش شیرخشک بده روزا شیر خودتو.اونم کم کم میفهمه ک چیکارکنه

منم دووعده الی سه وعده شیر خشک آپتامیل باشیشه سوراخ ریز میدم که شیر خودمو ول نکنه

روزا شیرخودتو بده شبا تو خواب شیرخشک