۸ پاسخ

مدفوع میکنه تمیزش میکنی قسمت بالای رو هم تمیز کن ، احتمالا مدفوعش اونجارو هم کثیف میکن با ادرا میاد بیرن، اخه دختر خودمم اینطوری میشه گاهی اوقات

ازمایش ادارازش بگیر

عزیزم یا پیپیش هست که قسمت بالای واژنش هم رفته زیر آب که میشوری بعد با دستمال مرطوب آروم براش پاک کن،اگه هم ترشح باشه که بیشتر نینی دخترا دارن اوایلش به مرور زمان خوب میشه،دختر من اوایل ترشح سفید رنگ مثل آدم بزرگا داشت،از ترس داشتم سکته میکردم پرس و جو کردم گوگل کردم دیدم میگن طبیعیه

عزیزم چندبارتکرارشده؟؟ب نظرمن چیزی نیس پی پی ک رنگش زرده

منم روزای اول توی پوشک دخترم خون دیدم دکتر گفت طبیعیه

سلام عزیزم
منم دو سه باری شد از واژن دخترم توی پوشکش ترشح اومده بود.دکتر گفت واسه دخترا طبیعیه ممکنه حتی خون هم ببینید در حد چند قطره توی روزهای اول.البته خون اگه باشه ممکنه از داخل کیسه آب رفته باشه توی واژن

چیزیش نیست ک عزیزم چرا نگرانی

تو مای بیبی دختر منم اوایل بود از بهداشت پرسیدم گفت عادیه چیزی نیست