۶ پاسخ

دکتربه من گفتتا میتونی استفاده نکن من فقط یه بار استفاده کردم بهم بی بی کر داد کمک دفعش منظم شدالان هرروز یه بار پی پی میکنه قبلا پنج روزیه بار بود کم کم درست شد

سلام عزیزم تاجایی که میتونی هر روز استفاده نکن چون روده هاش تنبل میشه

عزیزم الکی چیزی ب خورد بچت نده ، فقط با روغن زیتون یا کرچک نافشو جهت عقربه های ساعت ماساژ بده ، معجزه میکنه بخدا

سلام
عزیزم من هرروز استفاده میکردم ولی نصفه دکترگفته بود شیاف کامل باش خودم ترسیدم نصف میزدم

چرا بهش بارهنگ یا خاکشیر نمیدی؟
بجوشون با یک ذره نبات صاف کن بهش بده شکمش کار میکنه

برای چیه شیافت ؟؟؟؟