۷ پاسخ

من ماهاي آخر خيلي معده درد داشتم و بالا مياوردم به دكترم گفتم تشخيص دادن كه رفلاكسه بهم دارو دادن خيلي زود خوب شدم
بنظرم با دكترتون مشورت كنين

عزیزم منم همینطور بودم.باید بعد غذا دراز نکشی و نخوابی.باید کمی قدم بزنی.وقتی دراز میکشی به چپ بخواب

عزیزم درد معده دلایل مختلفی داره ممکنه علت معده درد من با شما متفاوت باشه در نتیجه درمانش هم متفاوته
حتما برو دکتر و دلیلش رو پیدا کن

فقط پیش دکترت برو و به توصیه دیگران گوش نده عزیزم منم همین مشکلو داشتم

منم داشتم خیلی اذیت میکنه،باناهارت سالاد کاهو بخور با سرکه سیب تمیز خونگی دوسه تا قاشق،خیلی تاثیر داره

قرص فاموتیدین بخور من دکترم بهم داد میخورم آروم میشم خداروشکر بادکترت مشورت کن اجازه داد بگیر بخور

وعده ها رو بیشتر کنید حجم غذا رو کم تر... نذارید معدتون خالی بمونه... میوه های اسیدی مثل پرتقال معده خالی نخورید