۸ پاسخ

خواهر بادام خوبه
بقیه میگن کله پاچه خوبه
خرما خوبه
بعدشم هر بچه ای بعد تولدش وزن کم میکنه بدون استثنا من پسرم 450 گرم بعد تولدش کم کرد ولی سر دوماه وزنش کردن رو جاده سلامت بود

سلام، لاکتاول کپسول سبز رنگ فوق العاده عالی روزی دوبار صبح و شب استفاده کنید، اگر هم از این کپسول نخواستید استفاده کنید لیدی میل بخرید مثل پودر هست برای خودتون روزی دوبار نحوه استفاده هم پشت قوطی درج شده. خوبی لاکتاول اینه که همه ویتامین ها کلسیم و آهن همه رو داره.

شیر خشک نان 1بده عزیزم وزن بچه رو زیاد میکنه،شما بادوم درختی ،سوپ قلم، آش شعله قلم کار،خامه،پسته،ماکرونی،نون کشمشی هم شیر زیاد میکنه هم چرب

عزیزم ماست بخور .روعن زرد بخور .

فک کنم آب وخود نارگیل تازه به نظرم خوبه اگه بتونی بخوری مغزیجاتم فک کنم خوبه مثل بادوم روغن بادوم زمینی ام شایدبد نباشه

ازیزم اول ببر دکتر ازمایش ادرار براش بنویسه، ب احتمال زیاد عفونت داره امکان نداره شیر خودت و کمکی خشک بخوره و وزن نگیره

گوشت گوسفند بخارپز کن بخور فقط،ابگوشت گوسفندی بخور

یه سوال جای بهت گفتن که بچه ات رشد نکرده یا ما مامانا همش فکر میکنیم بچمون همش داره ضعیف میشه یا تصور خودت ؟