۴ پاسخ

عزیزم اول اینکه همه ی اینا دروغه اخه مگه میشه وایتکس!!!!
من‌ همیشه از لبنیاتی شیر میگیرم نیم ساعت میجوشونم و میذارم یخچال و همیشه هم‌واسش از این شیرپاکتی کوچیکا میگیرم میدم دستش خودش میخوره

من شیرگاو میدم.مطمئن تر ازپاستوریزه اس.میجوشونم میذارم یخچال.هربار میریزم تو شیشه ای گرم میکنم میدم میخوره.خودمم ده سال بیشتره که پاستوریزه نخوردم.فقط شیرگاو میخورم

عزیزم اینا شایعه اس هرچند نمیشه گفت اصلا نیست بعضی آدمای بی وجدان هستن این کارا رو بکن ولی مارک های معتبر مثل میهن و کاله مطمئنن نگران نباش

اینا شایعاته کارخانه های معتبر ایم مشکل رو ندارن. میتونی شیر کیلویی بگیری از لبنیاتی ولی من به خاطر کرونا فعلا نمیگیرم. تتراپک بگیر میهن یا کاله خاطر جمع