۵ پاسخ

سلام غذاهی نشاسته دار نخور برنج کمتربخور.روزی 20دقیقه پیاده روی داشته باش اگه دکتربرات منع نکرده.سالادشیرازی شنیدم میگن قره قروت خوبه خیارگوجه باپنیربخور .سبزیجات بخور خیار ماست خوبه

منم قندبارداریم لبه مرزه

سلام عزیزم این مورد قبلش بادکترت مشورت کن بعد بخورر چون براخیلیا بامیه مجاز نیست تو بارداری

⚪️درمان قطعی و معجزه آسای بیماری دیابت

🔸برای تمام کسانی که بیماری قند یا دیابت دارند ارسال کنید!

🔸یک دانشمند آمریکایی با استفاده از چهار عدد گیاه بامیه بیماری دیابت 115 نفر را درمان قطعی کرد

🔸چهار عدد بامیه سبز را از وسط نصف کنید
🔸ساعت 6 بعد از ظهر درون یک لیوان آب سرد تمیز قرار دهید و تا فردا 6 صبح درون آب بماند و صبح مایع درون لیوان را ناشتا قبل از صبحانه میل نمایید
این کار را به مدت ده روز حتما بی وقفه انجام دهید و بعد از ده روز قند خود را چک کنید. حتما شگفت زده خواهید شد

🍏
💌

سلام عزیزم منم دیابتیم صبحونه تخم مرغ آبپز پنیروگردو یا عدسی ناهاروشامتم بیشتر پروتئین و سبزیجات بخورسعی کن برنجتو کم کنی نونتم بهتر جو یا سنگک باش قندشون کمترماکارونی و سیب زمینی اصلا نخور شیرینی جات مصنوعی اصلا نخور وعده های غذاییتو بیشتر کن ولی مقدارش کم میان وعده میوه درحددوتا متوسط میتونی بخوری مغزیجات ایناهم سیرت میکنه هم به بچه وزن میده اگه منع پیاده روی نداری روزی ده دقیقه تا بیست دقیقه پیاده روی کن

صبحونه پنیر و گردو خیار و گوجه بخور....ناهارا سعی کن کدو سبز بخارپز بخوری همیشه با غذاهات سالاد شیرازی بخور....کاهو ام خوبه...کلا مواد پروتئینی بخور ک بچه اتم وزن بگیره و ضعیف نشی...دور کیک و شیرینی و اینحور چیزارو خط بکش ک کنترل شه

گزنه بریز تو ماست بخور البته قبلش پرسوجو کن ببین تو بارداری بد نباشه.مامان من همیشه با گزنه قندشو میاره پایین