۱۲ پاسخ

من الان تو هفته. سی هستم وزنم هشت کیلو رفته بالا

٧ كيلو.

من تا الان ۱۵ کیلو اضافه کردم

سلام من تو هفته ۳۳ هستم دوازده کیلو اضافه کردم

سلام من ۱۰کیلو وزن بچه ام خوبه...تازه لاغرم هستم اصلا انگار ن انگار اضافه کردم 😂

من یکی دوهفته کمترم از شما ولی 8کیلو تا الان

وااای منکه خیلی اضافه کردم ۱۱ کیلو. با اینکه اشتهای خوردن ندارم ولی خیلی اضافه کردم‌ حالا خوبه پیاده روی هم میکنم. ولی چون خوابم خیلی کمه باعث شده رو وزنم تاثیر بزاره. کلا من تو دوتا حامگلی های قبلیم وزن زیاد اضافه میکنم بچه هامم درشت به دنیا میان

سلام من هفته ام از شما هم بالاتر همش 6 کیلو اضافه کردم

من کلا ۴کیلو ولی خداروشکر وزن بچم خوبه

وای من 12کیلو اضافه کردم دکترم خیلی دعوام میکنه میگه چ خبره ک من از هفته دیگ دارم میرم کلاس برای ورزش ک دیگ ازاین بالاتر نرم

سلام. من که خیلی کم. از اول بارداری تا الان ۴ کیلو. ولی خداروشکر وزن بچه نرمال بود

سلام گلم من ۱۵ کیلو کم کردم
الان شدم ۹۰ کیلو دکترم میگه راه داری 😂😂البته خیلی عذاب کشیدم 😔