۴ پاسخ

هم اینکه کاملا سیر نمیشه فقط در حدی که بخوابه شیر میخوره هم اینکه بهتره کم کم غذا بخوره و این که هر بار بیدار شدن بچه برای شیر نیست

بیدار که میشه بغلش کنین دوباره بخوابه شیر ندین بچه منم ۴ ۵ بار بیدار میشه تا مجبور نشم نمیدم معمولا می خوابه دوباره دیگه ببینم داره هوشیار میشه میدم

قبله خواب شیر و عسل بخور من هر موقع میخورم بچم یا تا صبح میخوابه یا یبار فقط بیدار میشه شبایی که نمی خورم ۳ بار بیدار میشه

بزرگتر شده سیر نمیشه . غذاش رو شروع کن