۳ پاسخ

سلام گلم دوتا دتدون بالا خیلی به بچه فشار میاره دوقولوهای من دوتابالارو باهم در اوردن تنها راه نجات من روغن زیتون هست هر شب لثه ها و فک رو چرب کنید خیلی تاثییر
داره اب یا میوه سرد و بستنی هم ندین بخوره

آره عزیزم خیلی اذیت میشن، پسرم منم دندونای بالاش که میخواست در بیاد خیلی بیقرار بود ، همش نق میزد درست نمیخوابید، از داروخانه براش ژل (بی بی دنت )بگیر بمال روی لثه هاش بی تاثیر نیست، باید مدارا کنی تا در بیاد دیگه

آره عزیزم همه ی دندونا درد داره. دیشبم پسر من کلی جیغ زد و گریه کرد. بهش روزی یک بار ۲ برابر وزنش استا بده