سلام من میخوام برم انومالی چیزی نخورم و یا چجوریه انومالی؟

۶ پاسخ

چرا عزیزم اگر صبح میری صبحانه کامل بخور قبلش هم آبمیوه و چیزای شیرین بخور برو

سلام مثل سونو عادی هست ولی همه چیز جنین رو بررسی می کنه کاری به خوردن نداره بخور هر چی دوس داری فقط وقتی میخاستی وارد اتاق بشی واسه سونو قبلش یه چیز شیرین بخور تا حرکت جنین زیاد بشه اذیت نشی

سلام عزیزم غربالگری 2 اب نخور فقط موقع سونو یه چیز شیرین بخور

ن بابا هرچی دلت میخاد بخور ناشتا نیس

عزیزم بخور که بچه تکون بخوره باخودت چیز شیرین ببر که اونجا بخوری

بخور باید چیز شیرین بخوری جنین حرکت داشته باشه