۳ پاسخ

سلام عزیزم اصلا نگران نباش منم پسرمو سه روزه ازشیرگرفتم خییلیم وابسته شیرخوردن بود ولی زیاد اذیت نمیکنه...شیردادنو یواش یواش کم کن یعنی یه دفه قطع نکن روز که میخوابه توخواب بهش بده بیدارکه بود نده باز شب که خوابش سنگین شده توخواب یه ذره بهش بده ولی نزار کامل شیرشوبخوره سینتو چسب سیاه وفلفل ونمیدونم رب واین چیزا نزن واسه روحیه بچه به شدت بده میتونی یه دستمال کاغذی بزاری روش باچسب سفید بزنی مثلابگی ممه لالاکرده...درطول روز حسابی باهاش بازی کن خستش کن ببرش بیرون که سرگرم شه سیرش کن که گرسنه نباشه بهونه بگیره بستنی آبمیوه بهش بده انقدرکه خودمون فکرمیکنیم استرس ونگرانی نداره سینتون اگه سفت شد باآب خنک ماساژبدید خیلی کم ازش بدوشید نه زیاد که دوباره شیربیاد انشالله موفق باشید ببخشید طولانی شد

زغال بزن به سینه ات از صبر زردم استفاده کن زهره ماره .بگو ایی شده

اول وعده های شیرخوردنشو کم کن.اول وعده هایی که زیاد بهشون وابسته نیست