۸ پاسخ

اره عزیزم بچه ها همینجورین اولش بلد نیستن خوب بخورن من شیرمو میدوشیدم با قاشق دهنش میریختم فقط باید مراقب باشید تو حلقش نره و بعدشم اعتصاب شیر میکنن که باید تو خواب بهشون شیر داد بهتره بیشتر خوابش کنی و سینتو دهنش کنی
اگه پستونک میخوره که بهتر با پستونک خوابش کن بعد زود پستونک در بیار سینتو یا شیشه دهنش کن دیگه میخوره منم همین مشکل داشتم

نمودار رشدش چطوره. قد و وزنش چنده. موقع تولد وزنش چند بود

دکتر گفت تو غذاهاش پودرشو بریز ببر دکتر دارو میده

پسر منم دوبار در روز شیر خشک میخوره.من بیشتر لبنیات میدم یا تو میان وعدش سیر خشک میریزم.

حتما غذا به اندازه ای میخوره که دیگه میلی به شیر خوردن نداره

عذا خوب میخوره؟؟؟سیر میشه؟؟

بنظر من نباید شیر خودتو قطع میکردی شاید اون میخورد دختر منم اولا نمیخورد ولی الان میخوره

دقیقا مثل دختر من
دکترش گفت که تو غذاهاش جایگزین کن
تو فرنی سوپ و...
از شیر پاستوریزه خامه کره کشک ماست دوغ