۴ پاسخ

لانه گزینی چندین روز قبل از زمان پریوده. احتمالا پریود دارید میشید متاسفانه

من ماه پیش اینطوری بودم کل علایم بارداری رو داشتم اما پری اومد دکتر گفت تو یکی دو ماه آینده باردار میشی هورمونات آماده شدن و واقعا همینطور شد ماه بعد من باردار شدم اگر پریود شدید ناامید نشید ماه آینده مامان میشید ایشالله💐

سلام عزیزم
احتمالا داری پری میشی نا امید نباش استرس هم نداشته باش انشالله ماه بعد خبر بارداریت رو بهمون میدی منم ماه آینده می‌خوام آی یو آی کنم برام دعا گلم

عزیزم ی بی بی چک با دقت ۹۹درصد از داروخونه بگیر و بذار تا خیالت راحت بشه من دو روز مونده ب موعدم گذاشتم خاله انداخت رفتم ازمایش مثبت بود