نشانه های زایمان زود رس چی هست ؟

۳ پاسخ

لکه بینی مهمترینشه فشار بالا سزارین اورژانسی میشه مسمومیت حاملگی هم همینطور
عفونتی که باعث پارگی کیسه اب بشه و اگر سونو کوتاهی سرویکس و گزارش کنه احتمال زایمان زودرس هست

اول از همه هی بهش فکر میکنی خب مغزت به کل بدنت دستور میده بچه رو به دنیا بیار.
بهش فکر نکن .
انقباضات ریتمیک اولیشه

من با فشار بالا و دفع پروتيين بالا و ورم زياد و البته يك فيبرم يك كيلو و ٢٠٠گرم تو هفته ٣٣زايمان كردم در تاريخ٩٩/١١/٨و بچه ده روز تو دستگاه بود و مرخص شد خدا رو هزارمرتبه شكر همه چي خوبه