۵ پاسخ

خوبه عزیزم از من ۲۱ هفته ۲۴/۵ بود سرکلاژ شدم

من صدتادکتروسونوگراف پرسیدم گفتن اصلاطول سرویکس توهفتهدهای بالا مهم نیست که بخوادچک بشه...تاانومالی مهمه که چک بشه برای جلوگیری اززایمان زودرس..اگرخوب باشه دیگه مشکلی نیست...بجزاین بایدبگم عددش خوبم هست من توانومالی این عددبود

سلام عزيزم من تو هفته ١٨ طول سرويكسم ٣١ هست دكترم گفت خوبه نگرانى نداره

من توانومالی ۳۸بود هفته ۲۲سونودادم ۴۱شد ولی توهفته ۳۱طولش ۳۶شده

برای من ۳۵ بود گفت خوبه تو آنومالی ۳۸ بود ...فکر میکنم هی کمتر میشه