۴ پاسخ

اگرجذبی هست یعنی دیگه نمیکشن خودش کنده میشه میفته.برامن جذبی نبود کشیدم

نگران نباش من فکر کنم بخیه جذبی یعنی مه خودش جذب میشه دیگه کشیدن نداره

باید یک هفته یا ۱۰روز بعد سزارین بری پیش دکترت که چک کنه که خدایی نکرده جای سزارین عفونت نکنه یا ترشح نداده باشه با بخیه هات خوب جوش خورده باشه
به نظرم بری پیش دکترت بهتره

نه منم تازه سزارین کردم جذبی زده دکترم گفت هفته بعد بیا بکشم.من پرسیدم گفت نخ بخیر رو قیچی می کنه میکش بیرون به من اینو گفت