۶ پاسخ

اون سینه ای ک زخم شده و اذیت میشین رو بدوشین شیرشو بزارید سینه تون هوا بخوره زودتر خوب میشع عزیزم

سلام عزیزم منم روز اول ک بیمارستان بودم آراد ب دنیا اومد سختم بود خواستم شیر بدم سزارین کردم براهمین نوکش زخم شد‌هیچ کاریش نکردم.تا مرخص ک شدم اومدم خونه شیر دادم هیچی ام نزدم ب نوک سینم‌پسرم شیر خورد درست شد باید تمام هاله قهوه ای تو دهنش باشه هر طور شده اینکارو کن عزیزم

فقط باید همونطوری زخم هی بدی بخوره تاخوب شه... شیرتم بمال بذار هوا بخوره

من پسرم ۵ ماهش تموم شده همون اولا با روغن بادام شیرین چرب کردم وقتی میخواستم شیر بدم میشستم با آب فک کنم برای همین بود زخم نشد

سلام تند تند به بچت شیر بده من درحدی بود که خون میشد ولی تند تند که شیر دادم و در کنارشم شیرزنگ روش خوب شد میتونی از پماد ریکاو هم بزنی

سلا عزیزم منم همین مشکلو داشتم هیچی از شیر خودت بزن بزار ازاون یکی سینت شیر بخوره