۸ پاسخ

والا من ایستاده میخوندم الان چندزوزه که سجده هامو رومیز میرم نمیتونم روزمین
البته نمازصبح وظهر بازمیتونم شب حس میکنم بچه پایینتره نمیتونم
اماخیلیا از چهار ماهم نشسته میخونن به خودت سخت نگیر لا اکراه فی الدین
خداهم سخت نمیگیره بخون هرجورمیتونی بخون منم دعا کن

عزیزم من ازماه پنج دارم نشسته میخونم حتمانشسته بخون فشارب نی نی نیاد

عزیزم تا جایی که میتونی باید اعمالش رو انجام بدی، جاهایی که نمیتونی رو نشسته بخون.
مثلا من خودم یه میز میذارم جلوم و روی لبه ی تخت میشینم، رکوع رو هم انجام میدم، برای سجده میشینم روی لبه تخت و سجده رو نشسته انجام میدم.
از نظر شرعی باید تا جایی که توانش رو داری درست انجام بدی، قسمت هایی که نمیتونی نشسته بخون عزیزم

تا جایی.که میتونی مثلا حمد و سوره و تسبیحات اربعه رو سرپا بخون
سجده اگه سختته رو میز مهر بذار بخون

سلام ...بله من چند هفته ای میشه نشسته میخونم...فقط نماز صبح و با سختی سرپا وایمیستم...اگه نمیتونید خب اشکالی نداره نشسته بخونید...التماس دعا

من فقط برای سجده یه میز میزارم جلو که بلند باشه روی اون سجده میرم که شکمم درد نگیره بقیرو بلند میشم

آره منم بارداری قبلیم ماهای آخر نشسته میخوندم، ی حال بدی داشتم ، الآنم گاهی خیلی حالم بد نشسته میخونم

من از اول بارداری نشسته میخونم ب طرز فجیعی کمر درد دارم وحشتناک طوری ک شبها تا صبح جیغ میکشم