۴ پاسخ

روغن زیتون بمال شکمو پهلو ودستمال یا پتو شو داغ کن بپیچ شکمش پاهاشو دوچرخه بزن اروغشو بگیر همیشه حتی شب برگردون روی بالشت بزارش یه خورده خودتم سردی نخورتا چند وقت

عزیزم قطره کولیکد روقبل شیر ۳ الی ۴ قطره بده حتمابعد شیر اروغشوبگیر حتی شده نیم ساعت براش آروغ گرفتن وقت بداری
۲۰ سی سی نبات داع هم عالیه دلش وگرم میکنه که راحت پی پی کنه وراحت نفخشوبگیره
خودتم کنار غذات حتمانبات فلفل زیره سیاه عرق نعنا بخور وآب زیاد بخور حتما

بچت سرما خورده اگه شکمش غرمیزنه شکمشو چرب کن بعد بایه پارچه داغ ببندش براش
سرمازده ب شکم و پهلوش

سلام من اینفاکول دادم خیلی خوب بود, قیمتش بالاست ولی خب بچه آرامش میگیره