مامانا از صبح نی نیم تکون نخورده😓

۱۱ پاسخ

سلام نینی جانت تکون خورد؟

اگه میتونی کمپوت گلابی بخور ببین چی میکنه اونوقت انقد شلوغ مبکنه

برای شما تاحالا پیش نیومده نی نیتون اینجوری بشه دارم نگران میشم

یه نوشیدنی خنک و شیرین بخور ب پهلوی چپ دراز بکش. میخوره
ولی در کل بیچاره داره استراحت میکنه نگران نشو

یکم ماساژبده شکم و اروم .یا اهنگ بزار یا نور بنداز

احتمالا خوابیده.
چیز شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش انشالله بیدار میشه و تکون میخوره

عزیزم یه چیز شیرین بخور به پهلوی چب دراز بکش یه ساعتی هر یه ربع یه حرکت کرد خوبه اگه دیدی حرکت نکرد یا کم بود برو زایشگاه نوار قلب میگیرن

اخه دیابت دارم چیز شیرین بخورم مورد نداره؟

سلام عزیزم یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپ دراز بکش انشاءالله تکون میخوره

عزیزم یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب یا شکمتو یکم با کرم مرطوب کننده خیلی آروم ماساژ بده

شاید خوابه
یه چندتا چیز شیرین یا میوه بخور رو پهلو چپ دراز بکش باهاش حرف بزن