تو هفته های اخر نباید زیاد پیاده روی کرد؟

۵ پاسخ

اتفاقا هفته های آخر باید روزی یک ساعت پیاده روی داشته باشی

منم خیلی زیاد پیاده روی کردم کیسه آبم ترکید خیلی زایمانم سخت بود...به نظرم بزار خودت دردت میگیره...اینا همش چرته...فقط فعالیت داشته باش

پیاده روی خیلیم خوبه ولی زیاد نه ک خسته بشی در حد نیم ساعت کفایت میکنه لباسو کفش راحت بپوش ک اذیت نشی حتما ی بطری ابم همرات باشه ک بخوری وسطاش اب بدنت کم نشه

اتفاقامیگن روزی نیم ساعت پیاده روی خیلی خوبه چون باعث میشه بچه بچرخه اماده به دنیا اومدن باشه البته برای کسی که میخادطبیعی زایمان کنه نه سزارین

وا اتفاقا پیاده روی به زایمان راحت کمک میکنه