۶ پاسخ

پسر منم رفلاکس داره زیاد بالا میاورد گاهی هم از بینی دکتر بی بی کر داد وگل گریپ داد گفت بهتر نشد دارو ساختنی ک نوشتم بهش بده منم رفتم خریدم خیلی خوب شده

مامان انیسا جان دختر منم همینطوری بود رفلاکس خیلی شدید داشت از دهان بینی بالا میاورد خیلی باید مواظبش باشی
چون از بینی بالا میار خیلی خطرناکه
دختر من یبار داشت خفه میشد نمیگم که نگرانت کنم میگم که هوشیار باشی
یه فین گیر همیشه کنارت باشه یوقت لازمت میشه
من خودم اون لحظه خیلی وحشت زده شدم
حتما کارایی که گفتم و انجام بده هیچ اتفاقی نمیوفته عزیزم

حتما خیلی شیر بهش میدی
شیر دهی حجمش و کمتر کن و وعدهاشو‌بیشتر
آروغشم حتما بگیر بعد اینکه شیر خورد سری نخوابونش ۱۰ دقیقه تو‌بغلت باشه بعدش بخوابنش سرشم حتما حتما بالا بیار
اگه تو کریر باشه که خیلی خوبه ولی اگه رو زمین یا تختش میخوابنی حتما بالشتش و شیب دار کن

دختر من شیر زیاد میخوره بالا میاره از دماغ و دهن الان فاصله شیردهی رو کم کردم و هر بار کمتر میدم بخوره آروغ میگیرم خدا رو شکر دو روزی هست دیگه بالا نیاورده، قبلا هم روزی یبار بالا میاورد

دختر من رفلاکس داره ولی از بینی شیر بالا نمیاره

نه. گاهی پیش میاد.