۵ پاسخ

دختر من ۴۲بود روز سوم که بدنیا اومده بود
دوبار خونش عوض شد ودوروز و نیم زیر۱۶تا لامپ بود

اگه خیلی بالا نیست دستگاه بگیر و توو خونه زیر دستگاه بزارش ببین دکتر خودت چی میگه خنکی هم خودت زیاد بخور ترنجبین و شیر خشت خودت بخور اگه شیر خودت رو میدی

سلام دختر من 17بود دو روز تو خونه زیر نور گذاشتم شد ۹بعدم خودم با سرخ مغز و ختمی شستمش خوب خوب شد لیمو شیرین هم زیاد بخور

عزیزم زردی دختر من ۱۴ بود ۳ روز گذاشتیمش زیر لامپ خدارو شکر تا ۶ اومد پایین
اما باز دوباره داره زرد میشه
همش نگرانم حس میکنم شیر من براش کمه

پسر من عدد زردیش ۱۶ بود یک روز بستری شد با دستگاه ۱۲ لامپه رسید به ۱۰ دو روز هم تو خونه زیر دستگاه گذاشتم رسید به ۷