۴ پاسخ

من به شدت اززایمان طبیعی میترسیدم وقت سزارین دکتردادبهم دوروزمونده به زایمانم کیسه ابم پاره شدخیلی ترسیده بودم ولی دردنداشتم رفتم آمپول فشارزدن سریع دهانه رحمم بازشد زایمان کردم نه برش میزنن متوجه نمیشی بخیه هم میزنن امپول بی حسی میزنن وذوق بچت متوجه نمیشی دردداشتی بعداز۲۰روزبخیه هات خوب میشه بعد۴۰روزدوباره مثل قبل بارداری رابطه داری وخیلی خوبه بهترین زایمان طبیعی عزیزم خداقابلیت زایمان توبدن زن گذاشته خداکمک میکنه عزیزم

سلام عزیزم پیشاپیش مبارکت باشه و قدمش پراز خیر و برکت اول اینکه استرس نداشته باش میگذره و زایمان هر کسی فرق میکنه توکل به خدا کن از کسی هم نپرس چون ممکنه یکی زایمان سختی داشته باشه و شما بترسین به خودت بگوو این همه زایمان کردن پس منم از پسش برمیام شما پیاده روی کن و سوره انشقاق بخون و توکل بخدا همین ❤❤

من بهترین تجربه زندگیم روز زایمانه. هرجوری بهش فکر کنی همونطوری میشه. من با یه درد خفیف رفتم بیمارستان و دو ساعت بعدش به دنیا اومد. بخیه هارو متوجه نمیشی میزنن بعدش هم مراقب باشی مشکلی به وجود نمیاد. اگه میتونی مامای همراه بگیری خیلی خوبه

نه عزیزم اگر اونجوری بود ادم ایزاد منقرض میشد...من خودم میخواستم طبیعی زایمان کنم حتی کلاس بارداری رفتم و تصمیم داشتم ماما همراه بگیرم ولی بچه ام بریچه سزارینی ام..
طبیعی درد لحظه ای داره و همش از اول درد نیست وارد فاز درد که شدی با خیلی از تکنیک ها میتونی اروم بشی...و بعدش هم سبک سبک میشی ولی سزارین عذابش بعد تولده...