۶ پاسخ

سلام گلم به نظرم برین دکتر.قران بزار بالا سرت.بابونه آرامش بخشه

حتما یه دکتر عزیزم برو گاهی این افسردگیا به مزمن میرسه ولی تلقین نکن به خودت و سعی کن خوب باشی گل گاو زبون و عرق زیره سبز فوق العادس هم ارامش بخشه هم رفع افسردگی و خستگی و‌خیلی چیزای دیگه ان شالله که هرچی زودتر بهبودی کامل

عزیزم سعی کن محیطو واسه خودت شاد نگه داری و کسایی ک باهاشون صمیمی هستی رو بگو بیان خونتون پیشت هر از گاهی
میگذره

سلام‌ عزیزم، من هم اینجوریم تا ۶ ماهگی درست میشه، سعی کن اگر مادرتون نزدیکِ برید؟ پیششون،منم پیش مامانمم چند روزی در میان میرم خونه م باز میام

سلام. پایان نامه من در همین خصوص هست. اگر تمایل دارید به پرسشنامه ای که لینکشو خدمتتون میفرستم پاسخ بدید. در صورت واجد شرایط بودن، وارد یک دوره درمان آنلاین و رایگان خواهید شد
لینک پرسشنامه:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyiTo9vw4zd4Bq0iNNtdFS3YotDbjjv7PteHVvA3hRoC-A3w/viewform?usp=sf_link

راه ارتباطی:

آیدی تلگرام و اینستاگرام @emoreg_da
09941412067شماره تماس در واتس اپ و تلگرام
@erda1234 کانالی که لینک پرسشنامه در اون هست

سلام منم همین جوری ام ولی همش انگار استرس دارم