۷ پاسخ

حتما با دکتر مشورت کنین یا شیاف پروژسترون میدن یا امپول تجویز میکنن نگران نباشین کار سنگین نکنین نزدیکی هم نداشته باشین بیشتر استراحت کنین

دوستان درست میگن با دکترت اول صحبت کن برو معاینه به احتمال زیاد شیاف میده با آمپول استراحت کن نزدیکی نکن و به هیچ عنوان استرس نداشته باش چون خودش بدترین چیز

استرس بدترین چیزه
شنیدم نشاسته خوردن خیلی خوبه توی این زمان

چیزی نیس عزیزم اروم باش
اگه دکترتم نیست شیاف پروژسترون بگیر شب بزار استراحت کن تا دکترت بیاد برو پیشش
احتمالا نی نی یکم پایینه

سلام استراحت کنید زودتر برین دکتر اون بهتر راهنماییتون میکنه

عزیزم اول استراحت کن بعد به دکترت زنگ بزن
باید شیاف استفاده کنی

منم لکه بینی خفیفی داشتم.دکتر بهم امپول دادکه هفته ای ی بار باید بزنم.نگران نباش زیاد بشع خطرش زیاده‌‌..کاملا استراحت کن