۱۳ پاسخ

من تنها چیزی که درمانم کرد کیوی بود، روزی سه تا دونه کیوی بخور

بدن هر کسی یه جوره ولی من امروز برای اولین بار حس یبوست داشتم
برگه زردآلو خوردم و سریع روان شد .

میوه زیاد بخور خصوصا خیار خیلی رونده است
البالو‌خیس بده روزی چند بار ابش بخور انجیرم همینطور
منم خیلی اذیت بودم همینکار رو انجام دادم کاهو روغن زیتون و و خود زیتونم تو برنامه غذاییت بزار دکترم بهم یه پودر داد اما استفاده نکردم با همینا خوب شدم ملینهام مرتبا تغییر میدم که بدنم عادت نکنه
انشالله شماهم خوب بشین

نه قرص بخور نه شربت فقط کیوی و گلابی عالین منم تا دیروز داشتم که همین که کیوی خوردم الان خوب شدم

شیر خیلی خوبه استفاده کردم راضیم😁
البته گلابی و انجیرم میخورم تا حالا ب مشگل نخوردم خداروشکر

منم اینقد زورزدم ک اخر کلی ازم خون اومد برو دکتر واست شربت بنویسه الو بخارا خیس کن صبحا با آبش بخور کیوی هم موثره

دکتر به من شربت MOM داد
ولی من تازگی روش غذا خوردنمو تغییر دادم
بهتر جواب گرفتم
هم آب زیاد میخورم ، هم غذامو تقسیم کردم تو ۵ وعده و همراه غذا سبزیجات استفاده میکنم

غذاهای روون بخورمایعات زیادبخورسوپ بخوربرگ زردالووانجیرم خوبه زیادغذاهای سفتونونی نخورتابعدک بهترشدی

من ک ب دکترم گفتم، بهم شربت منیزیم هیدروکساید داده، هرروز ناشتا میخورم، وگرنه داغونم...

صبح ناشتاگل محمدی دم کن بجاچایی بخوروبین غذاخوردن اب ولرم بخورباقیصی خیس خورده عالی

زیتون خوب روغن دار بخر بخور خیلی فرق داره

میوه و سبزیجات زیاد بخور یا کمپوت گلابی من آلو خیس میکنم میخورم

انجیر اب بزن بخور
روزانه حداقل دو تا