۷ پاسخ

کمبودمنیزیم هستش .... مکمل غذایی بیومگنلیت درمان شماست ... هروقت پاهات بیقرارشد یک ساشه داخل یک لیوان آب بریز حل کن وبخور بعد ده دقیقه هم خواب راحت داری هم ضعف پات میره ... کاملا هم بی ضرره واسه ورزشکارام تجویزمیشه

سلام مامان جان. منم پای چپم اینجوری می‌شه هنوز. قرص زینک بگیر. یه هفته بخور ببین تاثیر نداره. کاش آزمایش تکمیلی بدی عزیزم.

گرمی زیاد بخور

عزیزم کباب گوشت بخور با ابگوشت

من ی بار ب مامانم گفتم پام درد میکنه .گفت یکی ب یکی میگه زاییدی؟
پس زاییدی دختر خون ازت رفته باید چیزای مقوی بخوری چون خیلی بدنت خون و ویتامین از دست داده

سلام گلم تا چندماه طبیعی هست ، و باید خودتو تقویت کنی

مرسی خانوما🥰🥰❤❤