۴ پاسخ

سلام عزیزم.صبر زرد بزن دیگع خودش نمیخوره.الان بهترین وقته

سلام عزیزم از الآن شروع کن تدریجی بگیر تا دوسالش بشه

سلام عزیزم منم ده روزه کامل از گرفتمش هشت اسفند تولدشه خیلی خوب بود ن من اذیت شدم ن بچم
فرایند از شیر گرفتن چهل روز طول کشید چون دخترم ب شدت وابسته بود هم روز زیاد میخورد هم شب
اول طی دو هفته کم کم میان وعده ها رو حذف کردم بعد کم کم خوابیدنش رو گذاشتم رو پا بخوابه دو هفته استراحت
دادم ینی فقط تو خواب میخورد بعدش یهو شیر شب رو قطع کردم هر وقت بیدار میشد بغلش میکردم یا رو پا میذاشتم بهش آب و بیسکوئیت میدادم دیگه شیر خوردن از سرش افتاد

سلام
من یه هفتس از شیر گرفتم قربونش برم خیلی راحت بود از گفته هایی که شنیده بودم خیلی می‌ترسیم ولی خیلی راحت یکم آبلیمو به سینم زدم بدون ترسوندن دهنشو زد گفت تلخه دیگه نخورد😁😁😁😁