۵ پاسخ

اخه این هفته ها همیمطوریه وزن بچه کل وزن گیریش تو ماه اخره الان من روز بروز شکمم گنده تر میشه

نی نی من کمتر از اینم بود یکو پنجاه. دکترمم گفت زیاد کم نیس جبران میشه پودر ترومام دادو گفت برو سعی کن جیزای مقوی بخوری. روطی سه تا سفیده تخم مرغ نه زرده. مرغ گوشت ودلسترو بستنی و کلا چیزای مقوی دیگه..

بستنی خیلی خوبه و موز

من هفته ۲۶ رفتم ۹۱۶ بود دکتر چیزی نگفت ولی منم حس میکنم کمه من که همه چیز میخورم هرچیزی که فک کنید مفید شما هم بخور نهایت آخرش پودر میده بهمون دیگه

من یک کیلو هشت صد گرم بود .صب شب برنج خوردم الان ماشا ا.. سه کیلو شده .فقط الان دکتر بهم مولتی ویتامین داده گفته بخور .به دکترت بگو خانوم دکتر مولتی ویتامین بخورم یا نه