۵ پاسخ

من دخترم یک ساعت شیر میخورد ول که میکرد از گریه هلاک میشد مجبور بودم بازم بدم بهش سیر نمیشد بعد چند وقت بردمش دکتر دیدیم وزن که نگرفته وزنشم کم شده .دکتر گفت سریع ببرید شیر خشک بدید .مراقب باش وزنش رو چک کن که شیرت کم نباشه .بعضی بچه ها بازی میکنن زیر سینه شاید اینم همین باشه

سلام وقتی وزن اضافه کنه مشخص میشه

۶ تا ۸ بار در روز ادرار بکنه . احساس رضایت داشته باشه .‌و اینکه موقع شیر خوردن دقت کن ببین فقط مک میزنه یا قورت هم میده؟ بعضی از بچه ها صدای قورت دادنشون میاد .

نه اون فکش ضعیفه تفریحی شیر میخوره بیست دقیقه بسشه بقیه اش هم از روی عادته

دقیقا سوال منم هست ، حس میکنم سیر نمیشه