صورت پسرم جوش ریزمیزنه ازچی میتونه باشه؟

۵ پاسخ

دخترم صورتش جوش ریز زد بردم دکتر گفت آلرزی .دارو داد هیدروکسی زین و پرهیز غذایی ب من حذف لبنیات. بادمجون. ادویه. حبوبات. مرکبات .البته یه پرتقال در روز عیبی نداره ولی لبنیات کامل حذف. حتی کیک و کلوچه چون توش شیر داره

از بوس😋

اکثر نوزادها میزنن دختر منم بود, حالت اگزما هستش, شما غذاهای گرمی نخورین مثل آجیل و.... پنبه رو کاسنی بزن رو صورتش بمال بذار خودش خشک بشه
دکتز به دخترم یه کرم داد به اسم آتوپیکس و یه صابون پرومید استفاده کردم خوب شد

ازگرمی یابوسش میکنید

سلام عزیزم طبیعیه خیلی به صورتش دست نزنید بوسشم نکنسید