۶ پاسخ

من از شش ماهگی دادم
دختر من که حساسیتی نداشت
فقط باید تو دو روز استفاده کنید تو شش ماهگی هم چون یکی دو قاشق بیشتر نمیخورد نصفش دور ریز میشه

من دارم استفاده میکنم ، پسرم دوست داره گاهی وقت ها با یکم آب قاطی میکنم مثل آب میوه میشه میدم پسرم میخوره ، گاهی باقاشق، با قاشق چون کم میخوره من با شیشه به شکل آب میوه میدم میخوره عالیه

من استفاده کردم خدایی عالیه. هم طعمش هم ترکیباتش. مخصوصا برای وقتی که مسافرتی یا بیرونی. راحتی. روی خودشون نوشته بالای چند ماه. من گندم و میوه های استوایی دادم به بچم برای مثبت شش ماهه خیلی راضی بودم

خیلی خوبه فقط ب درد مواقعی میخوره که بیرونی یا مسافرتی غذا در دسترس نیس

بنظرم خیلی چرته من گرفتم اما وقتی همرو خودت میتونی درست کنی چرا باید اماده بگیری که نگهدارنده داره

ببخشید پوره میوه هرو بی بی چی هس اصلا نشنیدم تا حالا؟