۱۱ پاسخ

چرا میخوای حتما پستونک بردین
در کنار فواید
عوارض زیادی هم داره
چند تا مقاله در مورد عوارض بگیرین

بعد الان میدین هیچ سودی نداره براش ولی برای گرفتنش ازش یه مکافات داری که نگو مث این میمونه دوبار بچه رو از شیر بگیری

من که هرکاری کردم موفق نشدم. بعضی بچه ها اینجورین و اصلا نمیخورن

سلام خانما چراسعی دارید که بچه تون حتما حتما پستونک بگیره می دونین پستونک واسه فک بچه ضرر داره من که اصلا واسش نرفتم

ارتودنسی بگیر براش شاید بگیره

من از دوروزگی بهش پستونک دادم عادت کرد دیگه

من وقتی ۴روزش بود به دخترم دادم نخورد سر پستونکو تو آب قند زدم الان خیلی خوب میخوره

اگه ب سنی رسیده ک بتونه نوشیدنی چیزی بخورم ی چند بار پستونکشو بزنید ب اب قند ک یکم شیرین شه و بندازین دهنش تا عادت کنه.

پستونک ژله ای بگیربداش ایناسفتن نمیگیرشون بچه

دختر منم دقیقا دو ماهس هر کار کردم نگرف همش عق میزد . سرشو شیرین کن یکم با اب جوش نبات یا اب قند امتحان کن ببین نمیخوره دختر من که نخورد باید از همون اول میدادیم

چه سایزی گرفتی عزیزم؟روش نوشته مناسب چند وقته احتمالا پستونکی که تهیه کردی بزرگه براش از داروخانه کوچیکشو بگیر بگدو سایز یک میخوای خودشون ازت میپرسن بچت چند وقتشه..

باید تا تف میکنه دوباره بزاری دهنش چند ثانیه نگهش داری یکم شیر خودتو بمال سرش شیرین شه