۱۲ پاسخ

من
خیلی تلاش کردم بی نتیجه بود امیدم اینه چند ماه دیگه از شیر بگیرم

سلام.منم بعضی وقتا پیش اومده

بچه ها همشون همینجورن
موکول کنید به ظهر که خوابه چارا ای نیست دیگ

دقیقا😑😑😑😑

من چقد مثل همیم،البته شوهرمم همیشه خستس

من پسرم زود میخابه ولی شبها پیشش میخابم شوهرم اتاق جدا میخابیم .تا میخاییم پیش هم بشینیم پسرم بیدار میشه

تنها نیستی...😂😂😅😅😉

خب عزیزم تو بعد اینکه پسرت خوابید شوهرتو بیدار کن خوشحالم میشه تازه 🤣🤣🤣🤣

منم بعضی شبا تا برم بخوابم همسرم خوابش برده 😄

سلام عزیزم منم اینجورم

سلام عزیزم دختر منم اوایل اینجوری بود سعی کن زیاد خستش کنی تا شب زود بخوابه

دختر منه که خیلیییی بخواد زود بخوابه ساعت 12 میخوابه😂😂😂😁😁😑😐🙄

والا من چون این موضوع خیلی برام مهم بود از شیش ماهگی جای خواب بچمو کلا جدا کردم میزارمش تو تختش خودش میخوابه منم پیش شوهرم میخوابم.
همین ک حوصلع نداشتم بعدا بخوام با دوزو کلکو بدبختی برم پیش شوهرم هم اینکه مشاور بهم گفته بود اگه از شیش ماهگی جداش نکردی دیگه تا سه سالگی نباید جداش کنی منم از همون اول هم جداش کردم هم خودش دهونیم یازده نهایتن خیلی بیدار بمونه دوازدست ک دیگه بعدش میخوابه شوهرمم خواب باشه میرم پیشش میخوابم