۶ پاسخ

زمانی که داری سینتو در میاری پستونک بذار دهنش و یکم رو پات تکونش بده به هیچ وجه نذار زیر سینت بخوابه چون مایع شیر برمیگرده تو گوشش و خدایی نکرده عفونت میکنه سعی کن عادتشو عوض کنی...

سلام وقتی خوابش میبره زیرسیته تون بایدبیدارش کنیدبعدبخوابونیدش که بفعمه نبایدبرای خوابیدن حتمابره زیرسینه.عادت میکنه

سلام احتمالا از شیر سیر نمیشه دلش خواب نمیره, یا باید کم کم بهش عادت بدین, چون دختر من همین عادت رو پا داشت و من کم کم مدت زمانی که میذاشتم رو تخت رو بیشتر کردم

سلام بغلیش نکن که بعد خیلی برات سخت میشه کم کم عادت بده زمین بذارش بخوابه اون به بوی تو عادت کرده واسه همون میری از پیشش بیدار میشه

والا دختر منم همینه شبا دیونم میکنه تا بخوابه

شیر خشک بده با قطره چکون
سیر شه میخوابه