۱۰ پاسخ

عنابو بخیسون تو آب کم از شب، فرداش لهش کن تو همون آب بعد از صافی رد کن بده بخوره
شکمش راحت میاد ا مشکل اصلیشو پیدا کنی اذیت نشه

سلام منم شرایط شما رو داشتم عوض کردم بیومیل پلاس بهش میدم البته غذاهای خودتون هم روی دل دردش تاثیر داره رعایت کنید انشاالله خوب میشه

وااای توروخدا دیگه ببلاک نده لعنتی واقعا سمه برا بچه ها پسر منم دقیقا همین حالتی شده بود رفلاکسشم تشدید شد مثلا آنتی رفلاکس هم بود ولی الان شیر خشک‌ گیگوز میدم عالیه هم دفعش خوبه هم رفلاکسش دیگه هم زور نمیزنه و قرمز نمیشه

شاید از شیر خشک نیست خودت مواد غذایی نفاخ استفاده میکنی بچه شکم درد میشه نفخ میکنه

اکثرا با ببلاک دل درد میگیرن دختر منم دل درد میگیره . من اول نان دادم بهش وزن گیریش اصلا خوب نبود . بعد ببلاک دادم دیدم دلدرد میگیره الان آپتامیل میدم یک هفتس

البته باگوش پاکن پسر خواهرم اینجور پی پی میکرد

یکم دم مقعدشو باوازلین چرب کن

عزیزم باید شیرشو عوض کنی اپتامیل بهش بده خعلی خوبع

دیدی زیاد زور میزنه کمی براش چرب کن.. شیرخشک ببلاک کامفورت خیلی سبکه ازاون بهش بده من ب پسرم میدم

عزیزم زور زدن کولیکه.. شکمش اگه دیر به دیر هم بخواد کار بکنه نباید زور بزنه.
قطره کولیک اید. گریپ میکسچر. دایمتیکون. زیره سبز دم کردن .همه این کارارو بکن خیلی تاثیر داره .