۶ پاسخ

هر دوساعت بهش بده ، البته اگه گشنش بشه فک نکنم با پستونک راضی بشه دیگه ، حتما گریه میکنه

عزیزم بچه عادت به میک زدن داره و این لزوما به معنی گرسنگی نیست تقریبا هر دوساعت یکبار بلید به بچه شیر بدی و اگر شیر بخواد به هیچ وجه با پستونک راضی نمیشه دختر من پیش میاد یه وقتایی یک ساعت از شیر خوردنش میگذره ولی بازم شیر میخواد و پستونک نمیگیره

فکر کنم هردوساعت خودت باید بهش شیر بدی دیگ

عادتش نده به پستونک

خودت ساعت و داشته باش راحت تری ک هر وقت دیدی دو‌ساعت شد بهش شیر بده

هر دوساعت بده ..بد اگ دیدی تند تند پستونک رو میخوره گشنه شده دختر من ک اینجوریه زود شیر میدم میخوره