۶ پاسخ

سلام باتوجه به اینکه شیرمیدیدبه بچه رژیم میگیریدمگه میشه اخه من دخترم چهارماهونیمشه خواستم رژیم بگیرم ازلیمومی ودکترکرمانی دکترکرمانی گفتن باتوجه به اینکه شیرمیدی مجازنیست فعلا رژیم بگیری حتی رژیم شیردهی چون شیرم کمه امکان داره خشک بشه به نظرمن شماهم تابه بچه شیرمیدیدحداقل تاموقعی مه غذای سفره بخوره رژیم نگیریدوقت واسه رژیم ولاغری زیاده حیفه شیرتون کم بشه

من رژیم بهاره غفاری استفاده کردم. این ماه شیرم کم شد که پشتیبانی گفت آب هویج و نخود پخته به رژیمم اضافه کنم.در کل راضی هستم و تو یکماه و نیم هفت کیلو کم کردم .

لیمومی خوبه منم‌الان ۱هفتس رژیمم کم‌میخورم

سلام عزیزم نگران نباش به مرور وزنت کم میشه ۹ماه طول کشیده چاق شدی ۹ماهم اجازه بده به بدنت لاغر میشی من از وزن۸۲شدم۶۹

لیمومی رو همه بلاگرا تبلیغشو میکنن من بخام رژیم بگیرم سالم خوری و کم خوری میکنم کنارش ویتامینامم میخورم وزنمم خیلی خوب کم میشه

سلام رژیم لیمویی چیه . شیر نمیدی شما