۷ پاسخ

ن گلم خب باید خوابش بیاد ک بخوابه

من ساعت خاصی نداره هر وقت جا بندازیم بخوابیم برقا خاموش بشه شیر میخوره میخوابه

نه هر وقت بخواد میخوابه دیگه..البته بعضی دکترا میگن بهتره ۹ تا ۱۲ شب بخوابه برای رشد خوبه اما..پسر منم همین الان خوابید😄😄

اره حتما تا ۱۲ بخابونش.

درست یا غلطشو نمیدونم...ولی منم پسرم ۹ تا ۱۰ باید خواب باشه...به نسبت خواب عصرش که چه ساعتی بیدار شده عقب جلو می کنم...

والا پسر من دیگه عادت کرده زودتر از 2 نمیخوابه با اینکه ظهرها نیم ساعت نهایت یکساعت میخوابه اما باز دیر میخوابه کلا خوابش کمه هر بچه ای با هم فرق میکنه نمیشه بچرو به زور خوابوند باید خسته بشه تا راحت بخوابه

بله عزیزم اشتباه میکنید هورمون های رشد بچه ساعت ۹شب فعال میشند باید نهایت نه ونیم بخوابونید