۵ پاسخ

دختر منم دقیقا با همین شرایط و همین وزنه برای همین برای شیر دادن هر ۲ ۳ساعت شیر میدم بقیشو پستونک میدم
با این شرایط هر ۲تامون راضییم🤭🤭

پسرمنم اینجوریه پستونک هم میدم

اگر خوب شير ميخوره و اروم و خوب ميخابه يعني شير كافي اگر بيقراز و خوابش خوب نيس يعني كافي نيست ولي برا اساس وزنش شيرتون كافي و اين رو هم بدونيد بچه ها به صورت غريزي مدام دنبال مكيدن هستن حتي اگه سير باشن

بچه ها بعضا جهش رشد دارن که مصرف شیر بالایی دارن، یا شیر پرچرب نیست و نمیتونن سریع سیر بشن، تازه دنیا اومده با گذشن زمان و بزرگ شدنش مصرف شیرشم نظم پیدا میکنه و کمتر میشه،پسر منم اینجوری بود، صبور باشید

پستونک بهش بده راحت میشی