۷ پاسخ

سلام عزیزم. ببین شیرت سیرش میکنه یا نه ولی ب احتمال ۹۰درصد دوست داره فقط مک بزنه پسر منم همین جوری بود پستونک دادمش توام بهش بده بخدا راحت میشی

سلام منم دقیقا مثل شمام و نمیدونم چرا
دختر شما رفلاکس داره؟؟

سلام لابد شیرت سیرش نمیکنه

بچه منم هست ..الان بهتر شده ..چون خوابش میاد حوصله نداره زیاد بخور ..زود دوباره گرسنه میشه ..چند هفته بعد خوب مبشه

فک کنم شیرت سیرش نمیکنه...
یا کامل سیرش نمیکنی....
یکی از این دوتاست😑😑

وابسته اس بهت عزیزم دختر منم همینجوری فقط میخواد بوی من کنار بینیش باشه، من دیگه سینمو بیرون از لباس میذارم کنار صورتش به پهلو میخوابم دیگه بیدار نمیشه بچم میخوابه تا صبح

شیرتو مقوی کن.پستونک بده خب دوست داره بمکه