۶ پاسخ

ب خلاف عقربه های ساعت شکمو ماساژ بده با روغن زیتون جهت عقربه ها چرب کنی دلش بعدن پیچ میده خلاف عقربه ها چرب کن عزیزم یا یکم فلوس بهش بده

سلام عزیزم شکمشو با روغن زیتون در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده،پاهاش و هم به حالت دوچرخه جمع کن توی شکمش

سلام یکم روغن زیتون بزن ب مقعدش...دورنافشم درجهت عفربه های ساعت مالش بده

خیارچنبربده باشیرقاطی کن داروگیاهی این خیارچنبروداره

آبجوش نبات دوسه قطره عرق نعنام بدنیس بادمعدشوخالی میکنه ماساژlove هم خوبه منکه بچمومیدم ارومترمیشه خلاف عقربه ساعتم خیلی خوبه شکمشوشل میکنه

از شیاف گلیسیرین هم میتونی استفاده کنی