۵ پاسخ

عزیزم تو سونو ۳۰هفته وزن بچه منم ۱۳۹۰دکتر گفت خوبه

عزیزم وزن کوچولو منم هفته ٣٢ ١۵۰۰بود کم بود اما دوهفته بعد رفتم خیلی عالی و نرمال شده بود
دکتر قرص امگا ٣میده
تخم مرغ و بادام روزی ١۰تا و پسته
میوه روزی چهار تا میوه مختلف
گوشت کبابی از نون سنگگ استفاده کن
حتما روزی دولیوان شیر بخور ماست و کلسیم فراموش نکن
بستنی اگه قند نداری خیلیییی تاثیر داره
و از همه مهمتر ارامش داشته باش و بیشتر استراحت کن
ایشالا ک زودی وزن میگیره

سلام عزیزم اشکالی نداره منم همین بود دکترم کف نرماله فقط یکم ریزه که مشکلی نیست

سرچ کن وزن‌گیری جنین کلی مطلب میاد هرروز استفاده کن . سویق هم شنیدم خوبه. سویق سنجد . مکمل غذایی هم هست مثل شیرخشکه هم برای شیر دهی خوبه هم وزن گیری

اشکال نداره منم رفتم وزنش کم بود دکتر بهم امگا۳ داد خودمم مغزیجات و سفیده تخم مرغ هرروز خوردم وزن گرفت الان نرماله نگران نباش