۱۰ پاسخ

نه
چون به غربالگری ها اعتماد دارم

اره دقیقا منم اینجوریم

اره متاسفانه زور فکرمنفی زیاده...ولی نزار پیروز بشه و سعی کن تا فکرش کردی یه سوره از قران بخونی دست بزار رو شکمت و ایه الکرسی بخون با خدا صحبت کن بگو خداصلاحت باشه و یه بچه سالم و صالح بهم بده بگو من خدای بزرگی دارم که تا نخواد یه برگ از درخت نمیوفته...در کل فقط خودت میتونی خودتو اروم کنی

انقد به خدا اعتماد داشته باش که دلت قرص بشه.خدا بزرگه

آره بخاطر اینه که زیاد باهاش حرف نمیزنی و خودتو با وسایل اتاقش و ... سرگرم کن این فکرا دور میشن

منم اینجورم هی فکرای منفی میاد سرم

چرا فکرهای بد میکنی زیاد تو اینترنت نچرخ همش ،ورزش کن و برای بچت کتاب بخون و باهاش حرف بزن .

عزیزم استرس نداشته باش کلا ب چیزای خوب فکر کن چون فکرای بد رو نی نیت تاثیر داره
امیدت بخدا باشه خودش بهت داده خودش مراقبش هست

وااااای ارههههه
من ی هفتس بخاطر قندم دارم رعایت میکنم تکوناش خیلی کم شدن اینقد میترسم

منم دقیقا همینم
همش فکرای منفی. کلافه م کرده