۷ پاسخ

اصلا بهش نده چیه شیرپاستوریزه شیرخشک یا شیر خودتو بده ک حداقل آهن و ویتامین داشته باشه

عزیزم دختر منم نمیخوره مخصوصا اگه شیرینش کنم الان شیرینش نمیکنم بهتر میخوره تو شیشه نمیخوره با قاشق تو لیوان میدم بهش تا به طعمش عادت کنه

با نی امتحان کن شاید خورد یا بریز تو فرنی و شیر برنجش

با لیوان نمیتونه بخوره با شیشه بهش میدم نمیخوره

پسرمنم نمیخوره وقتی تولیوان میریزم میخوره

من یکیو میشناسم که بچه ش شیر خشک میخورد.بعد ازینکه شیر خشک رو اماده کرد،شیر پاستوریزه هم میریخت توش بچه میخورد

شیر خودمو میخوره چند روز سینه سمت چپم موقعی که شیر میخوره خیلی تیر می کشه و درد میکنه