۷ پاسخ

عزیزم اگه ناشتاهم بالا میاری به محض اینکه بیدارشدی چوب شور بخور روی من که تاثیر داشت

اوه اوه تازه اول راهی🥴 چایی زنجبیل-عرق نعنا-ادامس بخور
غذاهای سبک و کم حجم بخور...نونم خیلی کم بخور..اینا به من کمک کرد ولی خب تا سه ماهگی باید تحمل کنی

به خیلی خوبه بخوری صبح که بلند میشی حالت تهوع داری به بخور هم واسه حالت تهوع خوبه هم واسه بچه

قرص ب6 بخور یاچایی زنجیبل

اگر بتوني سيرابي بخوري كامل حالت تهوعت از بين ميره.من خودم متنفر بودم از سيرابي ولي برام پختن ابليمو زدم خيلي بوش اذيتم نكنه بعد يكم خوردم كامل خوب شدم ديگه تهوع نداشتم

دکتر به من دارو داده ولی هنوز مصرف نکردم

برو دکترت بهت قرص بده من ک داغون بودم الان ۱۴ هفتم بهترم