۴ پاسخ

سلام منم دقیقا مشکل شمارو دارم هفته ۲۸رفتم سونو گف وزن بچه ۱۲۰۰هست تازه اب دورشم کمه ۱۰روزم رشدش عقبه بعد ۳هفته دوباره باید برم سونو کنترل واسه فردا نوبت سونو دارم ب امیدخدا برم دکترمم گف ب پهلو چپ دراز بکشم خون ب بچه برسه مایعات زیاد بخورم قرص زینک و امگا ۳بهم داده بخورم هرروز دیگه ببینیم خدا چی میخاد واینکه گفتن زودتر بچه رو برمیدارن

من مشکل خونرسانی نداشت ولی ماه آخر ماشالله خوب وزن گرفت شیر موز بخور با خزما

من از ماه هفت دکترم کلی رژیم غذایی و سونوی داپلر هردوهفته یکبار داد و آمپول دور نافی استفاده کردم. خداراشکر دفعه اخر که رفتم گفت وزنش نرمال شده. البته خونرسانی مشکلی نداشت فقط وزن جنین کم بود.

سلام من هفته ۳۰ رفتم برا وزن گفتش خیلی ریزه و دور شکمش یکم کوچیکتر از دور سرشه گف باید تکرار شه هفته ی ۳۲ رفتم گفت باید داپلر بدی داپلر دادم گف احتمال داره خون رسانی ضعیف باشه الن آمپول هپارین بهم داده باید تا دو هفته بزنم باز داپلر بدم ببینم چی شده